Cele mai infidele zodii in relatii!

Loialitatea este o calitate pe care aproape toti oamenii o cauta la un partener, doar putini oameni optand pentru o relatie neexclusiva, in care unul sau ambii oameni sunt liberi sa aiba si alte relatii in paralel. Daca in trecut am fost vreodata inselati de un partener, poate fi deosebit de important pentru noi sa incercam sa nu se mai intample din nou acest lucru. Te-ai intrebat vreodata care dintre semnele zodiacale sunt cele mai fidele si care sunt zodiile mai predispuse sa calce stramb?

Care sunt zodiile mai predispuse sa fie fidele?

Pentru ca sunt renumite pentru loialitatea lor, toate semnele fixe, cu exceptia Varsatorului – adica TAURUL, LEUL si SCORPIONUL – au reputatia de a fi niste parteneri de incredere. Daca intampinati probleme cu una dintre aceste zodii, de obicei primiti o multime de avertismente inainte. Fiind “fixati”, odata stabiliti intr-o rutina confortabila romantica, indiferent de cat de mare este ispita romantica, ei sunt, in general, reticenti in a-si schimba partenerul. O avertizare, totusi, in ceea ce-l priveste pe SCORPION: Nu veti gasi niciodata un iubit mai statornic si mai devotat decat un Scorpion, dar ei va vor fi credinciosi doar atata timp cat va iubesc si nici un moment mai mult. Daca distrugeti increderea unui Scorpion, veti pierde loialitatea lor pentru totdeauna – si va puteti astepta, in schimb, sa se razbune necrutator.

CAPRICORNUL este un alt semn zodiacal renumit pentru faptul ca isi ia in serios angajamentele in dragoste. Ceea ce vrea Capricornul este tipul de partener care il va ajuta in cariera, ii va spori statutul si ii va da un avant in viata. Cand vor descoperi, in cele din urma, acea persoana speciala care indeplineste nu numai nevoile lor romantice, dar si pe cele practice, nu vor risca sa o piarda doar pentru o scurta aventura.

De asemeni, pentru FECIOARA – la fel ca si in cazul Capricornului, un alt semn de pamant – consideratiile practice prevaleaza si sexul nu este, de obicei, prea important. Desigur, si aceasta zodie nu este recunoscuta ca fiind prea romantica – probabil pentru ca, fiind foarte harnica, din nastere, pur si simplu nu are timp.

RACUL cel iubitor de casa si de familie nu va dori sa dea cu piciorul unei relatii stabile, cu conditia ca nevoia de securitate emotionala si materiala sa fie indeplinita. Principalul scop in viata al acestui semn de apa, sensibil, este gasirea unui partener sufletesc cu care sa poata pune radacini permanente. Daca ei cred ca esti ACEEA, nu te vor parasi niciodata. Daca, pe de alta parte, nu reusiti sa le indepliniti cerintele, ei nu vor pierde timp sa caute pe cineva care o va face.

Care sunt zodiile mai predispuse sa insele?

Zodiile cele mai susceptibile de a calca stramb sunt, in principiu, cele pentru care libertatea personala tinde sa fie mai importanta decat angajamentul luat in fata partenerului.

BERBECUL cel focos si independent poate avea probleme sa-si tina in frau libidoul sau rosu-fierbinte si indiferent de cat timp este intr-o relatie intotdeauna va avea tendinta sa se vada ca single.

La fel si GEAMANUL, dar si semnul sau opus, SAGETATORUL, doua zodii care au nevoie de o multime de spatiu in relatiile lor si nu suporta sa se simta legati.

VARSATORUL intra, de asemenea, in aceasta categorie, a infidelilor. Ca si zodie guvernata de Uranus, planeta libertatii, adesea este interesat de relatiile deschise.

Retineti ca cel mai bun mod de a incuraja oricare dintre aceste semne zodiacale sa va insele este sa le spuneti ca nu trebuie sa va insele. Dati-le libertate si este mai putin probabil sa simta nevoia de a va insela. Cu toate acestea, daca sunteti posesivi sau un pic nesiguri, ati putea gasi stilul lor de iubire liber greu de manevrat.

Dar nativii Balanta si Pesti… inseala sau sunt fideli in relatii?

S-ar putea sa credeti ca sunteti in siguranta cu BALANTA, in astrologie fiind zodia iubirii si al parteneriatului adevarat. Dar nu este intelept sa va bazati pe loialitate pana cand va dau un angajament ferm si final. Cele mai multe Balante sufera din cauza dilemei de a nu sti niciodata ce vor, in timp ce le este imposibil sa spuna vreodata un nu categoric. Adaugati la acest lucru talentul lor special de a atrage foarte usor sexul opus si nu este greu sa intelegeti de ce au o reputatie (posibil nedreapta) de a fi necredinciosi.

Si, in final, ajungem la PESTE, visatorul peste alunecos care aluneca din dragoste putin cam prea usor si care are o problema ocazionala cu adevarul. Indiferent de cat de bine credeti ca va cunoasteti iubitul Pesti, in realitate niciodata nu puteti fi siguri de ce pun la cale. Si asta pentru ca toti Pestii sunt experti in a-si acoperi pistele… si este putin probabil sa aflati vreodata. Poate e mai bine asa!

Author: AlpensFashion
Tags