Manusi din piele A&A Vesa Arad

Chiar daca iarna a trecut si o data cu ea si gerul napraznic, mi-am amintit azi de manusile mele de piele.

Imi povestea o batranica faptul ca atunci cand era dumneaei tanara toata lumea din inalta societate sau cei mai instariti purtau manusi piele de toamna pana primavara tarziu. Ele erau nu numai un articol vestimentar cu scop practic – acela de a proteja mainile de frig – dar erau mai ales un obiect care arata nobletea, bunul gust si finetea, alaturi de statului social mai privilegiat.

Discutia cu aceasta minunata doamna m-a facut sa ma gandesc la noi, cei ce azi, care alegem sa purtam lucruri mai putin de calitate, chiar daca au un cost uneori mult prea mare, deseori nejustificat, totul doar pentru ca au un anumit logo sau sunt usor de remarcat de catre ceilalti.Manusi din piele
Manusi piele, evident piele naturala, sunt insa si in prezent articole foarte frumoase si foarte practice. Cand spui manusi din piele nu spui doar clasicele manusi din material mai tare, destul de incomode si fara un design deosebit. Astazi, cand spui manusi piele spui articole de calitate foarte buna ce pot fi regasite acum intr-o multitudine de modele, de la cele mai simple si elegante, in stil clasic, la cele pentru motocicleta sau in stilul anilor 1970 sau 1980, cu perforatii, modele pe care le vedeam in filme la cei cu masini decapotabile.
Si in Romania se fabrica acum astfel de manusi din piele naturala, desenate si croite pentru a fi in trend, dar si pentru a servi rolului primar, acela de a proteja mainile de frig. Integrate intr-o tinuta eleganta sau chiar intr-una casual sau smart casual, manusile din piele dau si acum, din ce in ce mai mult, aerul acela de distictie, fara a fi opulente.

Author: AlpensFashion
Tags