Pantofi casual cu platforma

Imi aduc aminte ca eram destul de mica cand se purtau pantofii cu talpa groasa, adica cei cu platforma. Spre deosebire de pantofii cu toc, acestia au talpa groasa. Tare mult imi mai placeau, dar cum eram prea copilas, nu aveam voie sa port 🙂 Si mama imi zicea sa am rabdare, ca o sa imi cumpar pantofi cu talpa groasa cand voi fi ceva mai mare. Si uitati ca vorbele mamei mele s-au adeverit. Moda pantofilor cu platforma a revenit in cea mai mare forta in sezonul primavara-vara 2018.

pantofi casual platforma

Personal, sunt adepta pantofilor clasici. Da-mi o pereche de conversi sau o pereche de pantofiori Oxford si sunt cea mai fericita. Dar noua moda cu aceasta talpa groasa m-a cam atins la inima. Pantofii tip Oxford parca atrag mai multe priviri daca au talpa mai groasa. Chiar si adidasii sau tenisii sunt mai draguti cu platforma. Imi plac aceste incaltari in combinatie cu o camasa, orice tip de camasa.

In acest articol va voi prezenta pantofi cu platforme, modele casual si sport. Sunt usor de asortat, merg in combinatie aproape cu orice. Mie imi place foarte mult sa ii port cu blugi tip boyfriend si o camasa lejera. Sau incearca o pereche de pantofi tip Oxford cu talpa groasa, blugi skinny si o camasa lunga si larguta. Imi place si ideea de rochie, fie ea stramta pe corp sau tip sac, cu acesti platform sneakers.

Sunt practici, comfortabili si ofera acel stylish look dupa care toate tanjim in permanenta. Cert este ca moda de acum 20 de ani revine, usor usor. Este o moda modificata si imbunatatita la zilele noastre. Si ne place mult, nu? 🙂

 

Author: AlpensFashion
Tags