Tricourile largi

Tricourile reprezinta tipul de persoana care suntem si modul in care noi vrem sa fim perceputi. Modelele diferite si titlurile variate creeaza notiuni diferite despre modul in care un individ vrea sa fie perceput de catre ceilalti. Acest articol va arata modul in care tricourile largi si marcile utilizate descriu tipul de persoana care le poarta.

Brandul este un factor major care descrie cine suntem si modul in care ne imbracam si, in cele din urma, modul in care suntem perceputi de altii. Tricourile largi sunt, de obicei, purtate de marea Tricouri dama42majoritate a populatiei in ocazii casual, informale. Multi oameni poarta aceste modele de tricouri cand sunt acasa relaxati; acestea, in general, nu sunt purtate atunci cand cineva iese la o anumita ocazie sau un anumit eveniment, cum ar fi in cluburi si baruri. Aceste tipuri de haine sunt purtate ocazional si ele nu sunt purtate pentru a te da in spectacol. Altfel spus, aceste haine sunt purtate pentru ca sunt confortabile.

 

Multe dintre aceste tricouri largi variaza in functie de diferite branduri de la unele foarte ieftine, proiectate pentru a fi purtate ocazional, pana la modele foarte scumpe care tintesc oameni care le doresc pentru a avea o imagine casual exclusivista. Aceste modele de tricouri largi reprezinta imaginea HIP-HOP-ului si a RnB-ului, care se mandreste prin modelele exclusiviste dezvoltate pe acest aspect larg si umflat.

Multi dintre rapperi si cantareti ai acestui gen de muzica, poarta pe scena haine largi si, in particular, tricouri largi. Prin urmare, aceasta are o mare influenta asupra fanilor care doresc sa arate si sa se imbrace la fel ca idolii lor. Multi dintre acesti rapperi au produs propriul lor model de haine pe care il poarta pe scena si-l promoveaza fanilor. Baby Bop este un brand de imbracaminte facut de un rapper care vinde tricourile lui largi exclusiviste la preturi foarte mari. Ideea de a purta aceleasi haine ca si el ii determina pe fani sa cumpere brandul lui, indiferent de pret. Multe dintre aceste tricouri sunt folosite ca un simbol.

Tricouri dama40

Acelasi model de tricouri largi poate fi vazut si la multi patinatori pe rotile, precum grupul BMX. Multi dintre membrii din acest grup practica activitati sportive precum patinajul pe role, ciclismul, skateboarding-ul. Multi dintre acestia poarta tricouri largi pentru a se simti confortabil atunci cand practica aceste activitati. Tricourile largi si hainele, in general, s-au dovedit a fi mai sigure in cazul de cazaturi, deoarece mai putin material atinge pielea.

Din cele de mai sus putem trage concluzia ca tricourile largi sunt purtate pentru a afisa un anumit stil de viata, fie ca este vorba de muzica, de un sport practicat sau doar pentru a fi cat mai asemanator cu idolul cuiva. Cum spune si Eva, nu mai este greu sa va cumparati haine online, cand exista o multitudine de magazine online. Succes

Author: AlpensFashion
Tags